Monday, November 2, 2009

Bertemu ila pertama kali...

Jangan jelezzzzzzz...........................Nyum..nyum...

Akak tempah untuk staff CCU.. yang bnyak membantu semasa akak dirawat di CCU.


Seperti yang dijanjikan, ila 3E datang ke unit dialysis menghantar pesanan cup cakes yang akak tempah sejak minggu lepas.

Macam blind date gitu, kami jumpa. Orangnya manis dan masih muda... sama macam jangkaan akak. Dikesempatan itu, ila turut membawa sebiji kek chiffon yang akak 'idam' nak belajar buat.


10 comments:

  1. Nanti bila Adik dah pandai buat kek chiffon tu, boleh la hantar kat kakcik sama :)

    ReplyDelete
  2. kakcik,
    tidak dalam masa terdekat sebab saya memang tak pandai buat kek...

    ReplyDelete
  3. Sa;lam Hjh,
    Buat abuk-abuk sagu dulu.

    ReplyDelete
  4. Samalah kita.. kakcik kalau bab buat2 kuih ke kek ke.. memang fail.. Dah tu tak minat pulak nak belajar.. makan je minat.:)

    ReplyDelete
  5. kak nora,
    Insya'allah, saya belajar buat abuk2 dulu baru belajar buat kek...Hmmm.. (boleh percaya ker?).

    kakcik,
    betul tu kakcik, cakap kat mulut nak belajar, tengok resepi pun malas...macammana?...

    abu muaz,
    tadi kami rasa sedap. penerima kek itu pun seronok katanya..

    ReplyDelete
  6. Akak,

    Terima kasih sekali lagi ya sebab order cupcakes dengan saya. Moga2 enjoy cupcakes dan chiffon cake tu ya.....

    ReplyDelete
  7. ila,
    terima kaseh kerana dapat mengambil tempahan cupcakes tu... kami semua enjoy dgn kek chiffon tu.. kena minta resepi lah. ada orang berkenan...

    ReplyDelete
  8. Akak, I jeles nih (ngidam chiffon kek Asilah tapi tak dpt2 sampai sekarang, sob3)

    ReplyDelete
  9. kak som,
    jangan jelez... nanti akak antau sepiring....

    ReplyDelete

Sila beri komen anda.

Hamster nak makan...