Friday, April 30, 2010

kuku, rambut....


Kuku

Dalam perjalanan ke hospital....

Suami : kuku abang ni, kalau tunggu 3 minggu.... panjang sangat....

Isteri : janganlah tunggu sampai 3 minggu baru potong....

Suami : selalu kalau satu minggu, pendek sangat.... minggu kedua dah lupa.... minggu ketiga.. panjang sangat lah pulak.....

Isteri : ala.... biarkan panjang... lepas tu letak cutex......

Rambut

Isteri : Rambut Yang dah boleh potong lah... dah panjang....

Suami : Biarlah... abang saja biar panjang... lepas ni abang ikatlah buat tochang...

Isteri : sure cantik..... kalau biar merebang pun cantik......hehehehehe.......
( tak boleh nak kubayangkan.....)

6 comments:

  1. Gurau senda yang tak langsung boleh di“ambil hati”, tapi seronok untuk diulangi, kan?

    hehehehe.. dia sakat, kita sakat balik. Oh indahhh..

    ops! ada ler idea nak sakat AKAK kalu berjaya dating nanti....hehehehe

    ReplyDelete
  2. kalau rambut dah panjang...bleh buat rebonding jugak ehehehehe...

    ReplyDelete
  3. Hajah,
    Usik mengusik bawa bahagian!!

    ReplyDelete
  4. Kelakar rupanya doktor jantung ni agaknya dengan pesakit macam ni tak?

    ReplyDelete

Sila beri komen anda.

Hamster nak makan...